Møtet ble åpnet av formann Leif Arne Larsen som ønsket ca 50 medlemmer Godt Nytt År og velkommen til det første møtet i 2020.

Han gav ordet videre til Knut Arne Nygaard som holdt et godt og engasjert innlegg om den økende turiststrømmen til distriktet vårt i forbindelse med de økende cruiseanløpene til Haugesund de kommende årene. Han mener vi må prøve å få oppholde turistene lengre enn bare et besøk i museet i Mælandsgården når de først er her. Han ser da for seg at Geitungen ville vært et godt trekkplaster. Han mener at det bør kunne lages hengebruer over til Geitungen og i den forbindelse ser han for seg å lage hengebruer fra Høynes / Naley og over holmene til Geitungen noe han er sikker på vil bli en meget populær tur. Han viste bilder av mange hengebruer både i Norge og utlandet og mente at det kan la seg gjøre også her. Han foreslår å nedsette en gruppe som arbeider videre med ideen. Mange av medlemmene i Sjømannsforeningen synes dette var en god ide.

Formann takket for et meget intresant foredrag og deretter gikk vi opp til andre etasje og spiste god Stormsuppe. Utlodning ble det også med mange fine presanger.

Senere ble det kaffe og en «drøs» med noe i glasset i første etasje til kvelden var over.