Formannen kunne ønske ca 45 medlemmer velkommen til møtet. Spesielt ønsket han Odd Inge Olsen fra «Brødrene Olsen AS» velkommen til å snakke om sitt firma.

Brødrene Olsen Mur & Bygg ANS ble stiftet i 1996 og omgjort til AS i 2002. Firmaet har hovedkontor i Skudeneshavn og oppererer over hele landet og har også projekter i Sverige. Brødrene Olsen er Norges største total leverandør av gulvprosjekter til næringsbygg.De har også interesser i «Skudenes Bryggeri» og «Havn Hotell og Resturant» samt Steiningsholmen hvor der er skipsverft og annen industri. På sikt vil det også komme et byggefelt område med sjøeiendommer på Steiningsholmen.

Etterpå gikk vi opp i 2. etasje hvor vi fikk servert Sosekjøtt m/tilbehør og deilig Karamellpudding tillaget av vår egen eminente kokk.Åresalg med fine premier ble det også.

Så gikk vi ned i 1. etasje til Kaffe og Cognac for de som ville ha det.

Alt i alt en hyggelig kveld.