Formann ønsket 40 – 45 medlemmer velkommen til april møtet. Han ønsket nye medlemmer og spesielt foredragsholder Lars Peder Solstad velkommen.

Han fortalte så om foreningens planer fremover. Det blir åpent i Skudefestivalen viss kokk medlemmer melder seg på for servering. Det blir ikke musikk til langt utover kvelden i år. Dette er for kostbart i forhold til omsettningen. Eller oppfordret han medlemmer og andre til å delta på torsdagskaffe med vafler.

Etterpå fortalte Lars Peder om rederiets strategi og utsikter for fremtiden. Han hadde mest lust å snakke om fremtiden da fortiden var kjent. Solstad oppererer 90 skip over hele verden. 36 skip er solgt/hugget eller vil bli i nærmeste fremtid. De skipene som er igjen veldig moderne og godt rigget for fremtiden som han ser veldig optimistisk på. Solstad har 3600 ansatte. Ca 1200 norske sjøfolk pluss mange sjøfolk fra andre land som er nødvendig i forbindelse med mange land sine lover. Ca 100 ansatte jobber på kontoret i Skudeneshavn. Etterpå ble det spørsmål fra salen som Lars Peder svarte på. Formann takket for foredraget som alle var veldig fornøyd med. Applaus.

Etterpå gikk vi ovenpå til deilig Bacalao og utloddning.

Etter middagen var det kos med kaffe og cognac og drøs mellom medlemmene. Hyggelig kveld.